Topdom
Dol pri Ljubljani 28/b
DOL PRI LJUBLJANI
1262
Slovenija
info@topdom.si

Fasade Baumit

 

 V Baumitu verjamejo, da življenje v zdravem, energijsko varčnem in prijetnem bivalnem okolju pozitivno vpliva na človekov vsakdan. Ponujajo široko paleto celovitih, inovativnih in bivanju prijaznih proizvodov.

 

 

 

Fasade

 

Fasada že dolgo časa ne predstavlja le zunanjega videz stavbe.


Pomen toplotne izolacije in vgradnje fasadnih sistemov je neprecenljiv, še posebej v času podnebnih sprememb, naraščajočih cen energije in omejenih virov energentov.


Učinki toplotnoizolacijskih fasadnih sistemov pozitivno vplivajo na okolje in kakovost bivanja.

 

 

Povprečni izračun toplotnih izgub na objektih

 

Baumit fasadni sistemi so enostavni za vgradnjo in so primerni za novogradnje in prenove, za individualne in večstanovanjske stavbe, za stanovanjske in gospodarske objekte.


Baumit fasadni sistemi ponujajo enostavne rešitve in imajo mednarodno priznano evropsko tehnično soglasje, skladno z evropsko smernico ETAG 004. Vsaka komponenta v sistemu je pomembna in vpliva na kakovost celotnega fasadnega sistema.

 

Prijetna klima in dobri pogoji bivanja so pomembni dejavniki našega vsakdana, saj večino življenja preživimo v zaprtih prostorih. Pomen notranje bivalne klime je premalokrat poudarjen dejavnik, ko govorimo o fasadnih sistemih.


Hiša mora nuditi udobje, domačnost in vse pogoje za kakovostno bivanja in dobro počutje.

 

 

Fasadni sistem Baumit open

 

Oglejte si še

Fasadni sistemiVeč
Fasadna izolacijaVeč
Fasadna lepilaVeč
Vprašajte nas