Topdom
Dol pri Ljubljani 28/b
DOL PRI LJUBLJANI
1262
Slovenija
info@topdom.si

Fasade Jubizol

 

O podjetju JUB


JUB velja za najstarejšega proizvajalca zidnih barv v Sloveniji in v celotni regiji. Začetki proizvodnje mineralnih barv v Dolu pri Ljubljani, kjer je še danes sedež podjetja, segajo v leto 1875. Danes je JUB izrazito mednarodno podjetje, ki izvaža izdelke v več kot 30 držav po Evropi in svetu. Skupino JUB sestavlja 12 podjetij v Sloveniji in Evropi.

 

 

Poslanstvo

 

Ustvarjati inovativne in okolju ter zdravju ljudi prijazne izdelke in okoljsko sprejemljive aplikativne tehnologije na področju gradbene kemije. S tem želi JUB spodbujati razvoj in ustvarjati inovativno okolje, ki bosta celotni Skupini JUB ter vsem partnerjem omogočala večji in boljši dostop do znanja, novih tehnologij in drugih storitev za lasten razvoj in rast. Poleg obsežnega programa izdelkov pa je prihodnost tudi v razvoju raznovrstnih storitev za uporabnike, ki lajšajo uporabo izdelkov in povečujejo ugodje bivanja.

 

 

Skrb za kakovost, varnost in okolje

 

Politika skrbi za okolje, zdravje in varnost je sestavni del poslovne politike in organizacijske kulture podjetja JUB. Kakovost izdelkov in storitev ter nenehno izboljševanje procesov sta med ključnimi strateškimi usmeritvami podjetja. Pri uresničevanju teh usmeritev jih vodi integriran sistem vodenja s pridobljenimi certifikati standardov ISO 9001, ISO 14001 in OHSAS 18001. V podjetju JUB so že leta 1999 pristopili k Programu odgovornega ravnanja (Responsible care).

 


JUB izdelki in storitve

 

JUB izdeluje široko paleto izdelkov s področja zaključnih del v gradbeništvu, tako na področju dekorative kot na področju fasadnih sistemov, izolacije in drugih profesionalnih programov. 140 let znanja in razvoja na področju barv, vrhunsko opremljen tehnološko-raziskovalni center in najvišje kakovostne zahteve, ki si jih postavljajo pri razvoju novih izdelkov, so garancija za uspešnost.

 

 

Toplotno izolacijski sistem JUBIZOL

 

JUBIZOL fasada je univerzalen fasadni toplotnoizolacijski sistem, ki je uporaben za različne objekte in arhitekturne sloge. Sistem izpolnjuje zahteve po zadostni in učinkoviti toplotni izolaciji zunanjih zidov zgradbe, ščiti fasadne površine pred atmosferskimi obremenitvami ter uresničuje želje po estetskem videzu objekta.

 

V JUBIZOL fasadi lahko z barvo in teksturo zaključnega sloja, z okrasnimi obrobami, venci in podobnimi dekorativnimi elementi zagotovimo stanovanjski, poslovni ali kateri drugi zgradbi želeni videz, ki se ujema z okolico in po drugi strani poudarja zasnove objekta. V skladu s prizadevanji za čim varčnejšo in racionalno porabo energije, zmanjšanje izpustov toplogrednih plinov ter za zmanjšanje stroškov ogrevanja pozimi in stroškov hlajenja poleti, postaja fasadni toplotnoizolacijski ovoj zgradbe izredno pomemben. Študije potrjujejo, da že najmanjša debelina toplotnoizolacijskega sloja v fasadni oblogi vsaj za 40 odstotkov zniža stroške ogrevanja.

 

Kakovostne lastnosti komponent fasadnega toplotnoizolacijskega sistema JUBIZOL so določene z internimi proizvodnimi specifikacijami ter slovenskimi, evropskimi in drugimi standardi. JUB je bil med prvimi evropskimi proizvajalci, ki je že v letih 2004 in 2005 pridobil evropska tehnična soglasja (ETA) za različne sisteme JUBIZOL fasade. V letu 2008 je pridobil pet tehničnih soglasij za vgradnjo sistemov na nemškem trgu.

 

V letu 2015 so v JUB-u v celoti prenovili ponudbo toplotnoizolacijskih sistemov JUBIZOL, s katerimi uporabnikom zagotavljajo dolgoročne prihranke na področju varčevanja z energijo. Toplotnoizolacijski sistemi so namreč najboljša rešitev za zmanjšanje porabe primarne energije na minimum, obenem pa se zmanjšujejo tudi emisije ogljikovega dioksida (CO2), s čimer privarčujete denar in varujete okolje.

 

 

 

Oglejte si še

Fasadna lepilaVeč
Zaključni sloji in fasadne barveVeč
Fasadni sistemiVeč
Vprašajte nas