Topdom
Dol pri Ljubljani 28/b
DOL PRI LJUBLJANI
1262
Slovenija
info@topdom.si

Fasade Röfix

 

Röfix- usmerjenost v prihodnost


Svojo dejavnost je podjetje Röfix začelo z žganjem apna z najbolj enostavnimi sredstvi, po mnogih desetletjih pa je z močnim širjenjem zraslo v mednarodno delujoč koncern s 25 poslovalnicami ter preko 600 zaposlenimi. Družba Röfix je danes prisotna v 12 evropskih državah in je ponudnik celovitega programa kot partner za obdelovalce in končne naročnike v gradbeništvu. Poslovalnice Röfix so prisotne skoraj v vsem srednje in južnoevropskem prostoru.

 

S proizvodnimi obrati in prodajnimi podružnicami kot sistemski ponudnik gradbenih materialov pokrivamo zelo veliko tržišče in s tem dejstvom dokazujemo, da smo usmerjeni v prihodnost in skrbimo za vedno nove inovacijske rešitve, ki nas na trgu delajo še bolj edinstvene.

 

 

Toplotnoizolacijski fasadni sistemi


Röfix toplotnoizolacijski fasadni sistemi-TIS imajo za sabo več kot pet desetletij uspešne uporabe v praksi. TIS- sistemi aktivno zmanjšujejo prehod toplote skozi zunanje stene stavbe in s tem pripomorejo k dragocenemu varčevanju z energijo, potrebno za ogrevanje objekta. Na tak način varujemo okolje z dobro toplotno izolacijo ter varčujemo z energijo pri osnovah. Poleg tega varujemo podnebje, saj posredno vplivamo na zmanjšanje izpustov CO2. Z uvedbo TIS- sistemov se je bistveno povečalo tudi bivalno udobje, kar je bistvenega pomena vsakega uporabnika.

 

Zakaj torej ne bi tudi vi povečali vrednost svoje nepremičnine in dvignili raven bivalnega udobja, hkrati pa bistveno znižali stroške ogrevanja z vgradnjo toplotnoizolacijskih kontaktnih sistemov RÖFIX?

 

 

Oglejte si še

Fasadni sistemiVeč
Fasadna lepilaVeč
Fasadna izolacijaVeč
Vprašajte nas