Topdom
Dol pri Ljubljani 28/b
DOL PRI LJUBLJANI
1262
Slovenija
info@topdom.si

Streha od A do Ž

Vgradnja, zamenjava in sanacija strehe so brez dvoma gradbeni posegi, kjer stvari ne želimo prepustiti naključju. Streha namreč predstavlja investicijo, ki pomembno vpliva na zaščito stavbe, ekonomičnost njenega delovanja, kakovost bivanja v njej, nenazadnje tudi na estetsko vrednost samega objekta.
 

Vsega tega se v Skupini Topdom zavedamo, zato nas je pri pripravi kataloga streh usmerjalo naslednje vodilo: na enem mestu nuditi izčrpne in preverjene informacije, ki vam bodo pomagale pri odločitvah glede prave strehe za vaš dom. Katalog streh tako prinaša osnovne razlage pojmov, fizikalnega delovanja strehe in največji pregled kritine ter pripadajočega materiala na enem mestu.

 

Na podlagi naših dolgoletnih in obsežnih izkušenj lahko z gotovostjo zatrdimo: V Skupini Topdom smo strokovnjaki za strehe. Zato vas vabimo, da pred posegi na strehi obiščete trgovino Skupine Topdom v vaši bližini. Obsežna ponudba kritin in pripadajočega materiala za strehe, redno spremljanje razvojnih trendov ter strokovna podkovanost prodajnega osebja so naši aduti. Pa še to: v skupini Topdom vam bomo priporočili tudi izkušene in preverjene izvajalce.

 

 

Vprašajte nas