Topdom
Dol pri Ljubljani 28/b
DOL PRI LJUBLJANI
1262
Slovenija
info@topdom.si

 

 

Znamka, ki jo uporabljajo strokovnjaki


Dörken GmbH & Co je eno vodilnih podjetij na evropskem tržišču na področju sekundarnih strešnih kritin ter materialov za odvodnjavanje in tesnenje. Njihova ponudba obsega tudi ponjave za in gradbene odre, podloge za zemljo in ribnike ter strešne dodatke.


Izjemni izdelki, prvovrstno strokovno znanje in odlične storitve. S celostno ponudbo izdelkov in storitev se je Dörken GmbH & Co. KG uveljavil kot eno vodilnih podjetij na evropskem tržišču gradbenih materialov. Pod blagovno znamko DELTA že več kot 40 let proizvajajo visokokakovostne izdelke, ki vselej ponujajo najvišje stopnje zaščite, zanesljivosti ter ohranjanja in zadrževanja energije in ki se proizvajajo v kraju Herdecke, Nemčija.

 

Z veliko znanja se reši veliko težav. S še več znanja, lahko rešimo skoraj vse. Na podlagi te predpostavke vse osebje podjetja Dörken GmbH & Co. KG spodbuja tesno sodelovanje s strankami. Rezultat tega so redne inovacije in izboljšave, ki so usmerjene v reševanje težav in ki pred drugimi izstopajo zaradi treh glavnih prednosti:

  • zagotovljena skladnost
  • enostavna uporaba
  • trpežnost

 


Najvišja varnost za strehe

 

Najlažji način za povečano varnost ob hkratnem varčevanju z energijo je uporaba sekundarne strešne kritine DELTA, ki se vseskozi odlikujejo po kakovosti. Posebne sistemske rešitve DELTA so namenjene zaščiti strešne obloge pred notranjimi in zunanjimi vplivi.

Vprašajte nas