Topdom
Dol pri Ljubljani 28/b
DOL PRI LJUBLJANI
1262
Slovenija
info@topdom.si

KRITINA PETROVIČ, OPEČNA OBLIKA

Opečna kritina se zgleduje po videzu klasičnih strešnikov, ob pogledu nanjo pa nikakor ne boste ostali ravnodušni. Elegantne in zapeljive linije v kombinaciji z lahkotnim, a hkrati izjemno trpežnim materialom. 

 

  • višina kritine: 25 mm
  • širina plošče: 115 cm
  • pokrivna širina: 108 cm
  • teža: 4,50-5,10 kg/m2
  • minimalni naklon: 8°
  • zelo priljubljena zaradi imitacije klasičnih strešnikov
  • primerna za stanovanjske objekte
  • odporna na točo

 

 

Številne barvne kombinacije

 

Strešne kritine Petrovič so na voljo v različnih oblikah ter sijajnih in mat  barvnih kombinacijah. Za kakovost poskrbi vročecinkana barvna pločevina, po dogovoru pa lahko na kritine prilepijo protikondenčni filc. Tako izdelane strešne kritine so pripravljene za dolgotrajno uporabo, primerne pa so za pokrivanje ostrešij praktično vseh objektov, od stanovanjskih hip in gospodarskih objektov, do manjših objektov, kakršni so lope, garaže in podobno.

Debelina barvnega nanosa je pri svetlečih kritinah 25 μm, pri mat izvedbah kritina pa 35 μm.

 

 

Moderni arhitekturni trendi

 

Kovinske strehe Petrovič se odlično podajo tako podeželskim družinskim hišam ali poslovnim objektom, kot tudi najmodernejšim arhitekturnim objektom. 

 

 

Zelo lahke, a kljub temu močne in dobro zaščitene

 

Kritine Petrovič so zelo lahke, že od 5 kg/m2 naprej, a kljub temu dobro zaščitene. Izdelane so iz vroče cinkane jeklene barvne pločevine s protikorozijsko zaščito od 140 g cinka/m2 do 275 g cinka/mter debeline pločevine od 0,50 mm do 0,60 mm. 

 

 

Ne škripajo, ne pokajo in ne ropotajo

 

Strešne kritine Petrovič ne škripajo in pokajo ter v dežju ne ropotajo. To zagotavlja prijetno bivanje in varno počutje za nas in naše najbližje.  

 

 

Prijazne do okolja

 

Jekleno pločevino, ki jo uporabljajo pri razvoju in izdelavi kritin Petrovič, je mogoče v glavnini tudi reciklirati. Kovinske strehe se lahko vgradi tudi na že obstoječe strehe, s tem pa se izognemo nepotrebnim odpadkom. 

 

 

Varčne in energetsko učinkovite

 

Kovinski sloj strešne kritine v vročih mesecih učinkovito odbija sončne žarke, hkrati pa kritina v zimskem obdobju poskrbi za učinkovito zadrževanje temperature v prostoru. 

 

 

Izjemna vzdržljivost in dolga življenjska doba

 

Vroče cinkana barvana pločevina s protikorozijsko zaščito zagotavlja, da bo vaša streha Petrovič tudi po desetletjih izgledala in služila kot nova. Vrhunski jekleni materiali zagotavljajo izjemno dolgo življenjsko dobo, vam pa investicijo v streho, ki se ne bo predala vplivu časa. Močna, trpežna in vzdržljiva!

    

 

Hitra in enostavna montaža

 

Jeklene kritine Petrovič so zaradi uporabljenega materiala in tehnologije strešnih plošč eden izmed najbolj enostavnih sistemov za pokrivanje vašega objekta. Hitro, enostavno in varno. 

 

 


 

Oglejte si še ostale oblike kritin Petrovič:

 

 

 

 


Oglejte si še

Več o kritini GerardVeč
Osebna zaščitaVeč
Vrste kritinVeč
Vprašajte nas