Topdom
Dol pri Ljubljani 28/b
DOL PRI LJUBLJANI
1262
Slovenija
info@topdom.si

 

Razmišljate o novi kopalnici?

 

Morda iščete novo kuhinjsko pipo? Bi želeli zamenjati straniščno školjko, bide? Želite izdelke priznanih evropskih proizvajalcev, ki združujejo kakovost ter dizajn in iščete najugodnejšo ponudbo?

 

V salonih keramike skupine Topdom vam ponujamo celovito ponudbo izdelkov kakovostnih blagovnih znamk, ki vam bo olajšala načrtovanje, gradnjo ali prenovo vaše kopalnice.

 

Za lažje načrtovanje in boljšo predstavo, kako bo videti vaša kopalnica, vam na izbranih lokacijah ponujamo tudi izris kopalnice.

 

 

Salone keramike najdete na naslednjih prodajnih mestih*:

 

DOM TRADE, PE Kranj

DOM TRADE, PE Lesce

DOM TRADE, PE Žabnica

JERNEJ

 

MFM INTARZIJA

MIPRO TRGOVINA

OBNOVA, PE Črnuče

OBNOVA, PE Tržaška

POMLAD

SBS TRGOVINA, PE Grosuplje

SBS TRGOVINA, PE Kočevje

SBS TRGOVINA, PE Škofljica

TOPDOM, PE Metlika

TOPDOM, PE Novo Mesto

 

* Ponudba izdelkov je odvisna od prodajnega programa posameznega prodajnega mesta in se med posameznimi prodajnimi mesti lahko razlikuje.

 

 

Galerija kopalniških ambientov

 

Ko se odločate o izgledu vaše kopalnice, je obisk salona keramike nepogrešljiv. Razstavljeni ambienti namreč nudijo obilico idej, kako kombinirati razne izvedbe in vzorce keramičnih ploščic, sanitarne keramike, keramičnega pohištva ter ostale opreme in dodatkov, ki v kopalnici ne smejo manjkati.

 

Nekatere kopalniške ambiente vam predstavljamo v spodnji galeriji, še obsežnejšo ponudbo posameznih elementov za vašo kopalnico pa najdete v salonih keramike Skupine Topdom. 

 

Vabimo vas, da se ob obisku za nasvete in pojasnila obrnite na Topdomove izkušene svetovalce - v pestri ponudbi vam bomo pomagali najti pravo kombinacijo elementov, takšno, ki bo odražala vaš slog in pripomogla k skladni podobi vašega doma. 

 

Vprašajte nas